Ontwerpen

Bij Kyso Socks werken we samen. We luisteren naar iedereen en vanuit daar worden de sokken ontworpen. Onze medewerkers zitten 3 keer per week met zijn alle bij elkaar om inspiratie op te doen. Wat speelt er momenteel en kunnen we gebruiken voor onze sokken.


Inpakken

Het inpakken van uw sokken doen wij met zijn allen. Er is niemand die vast ingedeeld staat om pakketjes in te pakken. Het leuke bij ons is dat u er een persoonlijk berichtje van de inpakker bij krijgt. Of u 1 of 15 sokken besteld, iedereen is gelijk!


Bezorgen

Het kan zomaar zijn dat één van onze medewerkers uw sokken persoonlijk langs komt brengen. Wij vinden het belangrijk om in contact te staan met onze klanten. Dat is de reden dat wij een aantal keer per jaar de sokken zelf persoonlijk langs komen brengen.


Sport & chill

Het zorgen voor een uitstekende werksfeer staat bij ons hoog in het vaandel! Het team is daarom vaak met elkaar een activiteit aan het ondernemen. Tussen het werk door even naar buiten sporten of na het werk een escape room of wat sportievers. De gezelligheid, samenhorigheid en de sportiviteit zorgen voor een gezonde geest wat weer fantastische ideeën opwekt.