Bedrijfsuitje

Het team van Kyso Socks had haar eerste bedrijfsuitje. Op vrijdag 1 juli zijn we naar Rotterdam gegaan. 

Lees meer »

Verkoop tijdens de Boerenmarkt

Kyso Socks was aanwezig bij de Boerenmarkt in Maassluis. Hier verkochten wij onze sokken voor een leuke prijs. Onze verkopers hebben weer top werk geleverd en vele klanten blij gemaakt. 

Lees meer »

Mega Sale

Per 1 juni zijn wij onze mega sale gestart. Bijna alle sokken voor 4,99 euro per paar de deur uit.

Lees meer »

Kyso Socks steunt Scoutingkamp

De Explorers van Scouting Wesselgroep zijn afgelopen week (23 april t/m 30 april) naar de Ardennen op kamp gegaan. Met een gezellige groep Explorers (15-18 jaar) hebben zij leuke activiteiten mogen beleven. Kyso Socks heeft de donderdag voor haar kosten genomen. Zo hadden ze een groot spel (Crazy Explorers XXL) die wel 24 uur in beslag nam. 

Lees meer »

Kyso Socks aanwezig bij Koningsdag Sliedrecht

Op de grote markt in Sliedrecht stond Kyso Socks dit jaar met een marktkraam. Met een feestelijke sfeer en een leuke aanbieding werden ook hier Kyso Socks verkocht. Tijdens koningsdag 2022 waren we voor het eerst in twee steden te vinden. 

Lees meer »

Kyso Socks aanwezig bij Koningsdag Vlaardingen

Niek en Tobias verkochten Kyso Socks met Koningsdag op de Fransenstraat in Vlaardingen. Met de verkoop van de sokken haalde zij geld op voor de kampenactie van Zeeverkerkenners de Geuzen Vlaardingen. In de Zomervakantie gaat deze groep op kamp naar Nawaka. Beide heren hebben het onwijs goed gedaan en zeker naar hun zin gehad!

Lees meer »

Kyso Socks bij Spieringshoek

Op 14 april 2022 stond onze Marc bij het Spieringshoek waar hij met een markt geld ophaalden voor vluchtelingen uit Oekraine. Marc stond hier met een kraampje van Kyso Socks en verkocht de sokken voor een leuke prijs. We hebben een mooi bedrag mogen doneren aan de school die dit weer besteede aan de organisatie voor vluchtelingen.

Lees meer »

Kyso Socks bij Jozefdag

Op 18 maart 2022 stond onze Tobias bij het St. Jozefmavo in Vlaardingen. Hier verkocht Tobias sokken voor de zusterschool van het St. Jozefmavo in Kenia. De opbrengst van de Jozefdag en dus ook de verkochte sokken van Kyso Socks gaan naar de St. Josephs secondary girls’ school in Kakrigu, Kenia.Dit jaar realiseert het St. Jozefmavo onderanderen:

Lees meer »

Jeugdkampenactie 2022

Voor vele jongeren en kinderen is een kamp het hoogtepunt van het jaar. Medewerkers van Kyso Socks gaan elk jaar mee op jeugdkampen en weten maar al te goed wat een kamp nodig heeft om er een succes van te maken.

Lees meer »

Eerste samenwerking

Het team van Kyso Socks heeft besloten om een samenwerking aan te gaan met Made Blue, een organisatie die zich inzet voor schoon drinkwater in ontwikkelingslanden.

Lees meer »

Top 5 best verkochte sokken 2021

In de zomer van 2021 hebben we onze webshop geopend. Al snel kwamen de eerste bestellingen binnen. In december kwamen de bestellingen na elkaar binnen. Vele hebben onze sokken met pakjesavond of onder de boom gekregen. We hebben leuke foto’s ontvangen van blije gezichten.

Lees meer »

161 sokken voor vrijwilligers

Gemeente Vlaardingen stelt voor alle vrijwilligers uit Vlaardingen geschenken beschikbaar. Kyso Socks deed hieraan mee. Wij stelde onze Haringkop sokken en Flying Bees sokken beschikbaar voor de vrijwilligers. Er zijn 161 sokken aan de vrijwilligers gegeven. Ook de vrijwilligers dragen nu onze sokken en daar zijn wij zeker trots op!

Lees meer »

Kyso Socks voor vrijwilligers

De Gemeente Vlaardingen heeft elk jaar voor haar Vrijwilligers een mooi geschenk. Ook wij doen er dit jaar aan mee. Wij vinden dat elke vrijwilliger gewaardeerd moet worden. 

Lees meer »

Kyso Socks in de winkel

Op 10 december heeft Kyso Socks haar eerste winkeltje geopend in het Handelshuis de Haring in Vlaardingen. Vanaf vandaag liggen hier al onze sokken. In het Handelshuis de Haring zijn meerdere winkels gevestigd. U slaagt er altijd voor een leuk cadeautje. Onze herensokken en damessokken met de leukste designs zijn hier te vinden. Gaat u voor de bijen sokken (Flying Bees) of de echte Vlaardingse sokken (Haringkop sokken) of misschien wel de Puzzel sokken (puzzel the sok).

Lees meer »

Kyso Socks aanwezig bij Sinterklaasintocht

Sinterklaas nam dit jaar bijzondere pieten mee naar Nederland. Op de Stoomboot en pakjesboten van Sinterklaas stonden echte Kyso Socks Pieten. Kyso Socks was dit jaar aanwezig als sponsor van de Sinterklaasintocht van Vlaardingen.

Lees meer »

Top 5 verkochte sokken

Het is fantastische om te zien hoe de verkopen gaan. Van te voren wisten we niet welke sokken er het beste zouden gaan lopen. Zoals wij het nu kunnen zien verschilt het heel erg qua bestellingen.

Lees meer »

Eerste twee maanden online

De webshop hebben we twee maanden online staan. Er zat niets anders op dan in de zomervakantie te starten. Natuurlijk geen slimme tijd om te starten. Althans dat dachten we. Binnen no time hadden we onze eerste 100 sokken verkocht. Waarna we dachten dat het wel even iets rustiger zou gaan worden bleek dat niet zo te zijn. De sokken gingen zeker de eerste weken als warme broodjes over de online toonbank.

Lees meer »