Gratis verzending vanaf 35 euro!

Welkom op de webshop van Kyso Socks, het Nederlandse sokken en boxershortmerk voor de leukste en vrolijkste sokken en boxershorts. Alle sokken en boxers op onze webshop zijn herensokken boxers en damessokken in de maten 35-40 & 41-46 en S, M, L & XL.

 

Verwen je voeten met onze eigen designsokken, geschikt voor elk moment. Als je eenmaal aan Kyso Socks bent begonnen wil je niet meer terug. Kyso Socks, die doe je niet meer uit!

Populaire sokken en Boxershorts

Winkel met vertrouwen

Goed voor mens en milieu

Wij verwerken alleen met OEKO-Tex gecertificeerde garen. Dit betekent dat onze sokken geen schadelijke stoffen bevatten. En dat alle damessokken en herensokken een goed gevoel geven aan je voeten.

Maatschappelijk betrokken

Kyso Socks is een jong en fris bedrijf. Wij werken samen met jongeren om de leukste sokken te ontwerpen. Daarnaast streven naar een wereld met gelijke kansen en ondersteunen wij maatschappelijke doelen, projecten en evenementen, groot en klein!

Koop een sok, doneer een slok!

Kyso Socks doneert per verkochte sok  1.000 liter schoon drinkwater aan ontwikkelingslanden. Wij helpen mee aan een beter leven voor gezinnen in ontwikkelingslanden. Iedereen heeft schoon drinkwater nodig!

Kyso Socks aanwezig bij Koningsdag Sliedrecht

Op de grote markt in Sliedrecht stond Kyso Socks dit jaar met een marktkraam. Met een feestelijke sfeer en een leuke aanbieding werden ook hier Kyso Socks verkocht. Tijdens koningsdag 2022 waren we voor het eerst in twee steden te vinden. 

Lees meer »

Kyso Socks aanwezig bij Koningsdag Vlaardingen

Niek en Tobias verkochten Kyso Socks met Koningsdag op de Fransenstraat in Vlaardingen. Met de verkoop van de sokken haalde zij geld op voor de kampenactie van Zeeverkerkenners de Geuzen Vlaardingen. In de Zomervakantie gaat deze groep op kamp naar Nawaka. Beide heren hebben het onwijs goed gedaan en zeker naar hun zin gehad!

Lees meer »

Kyso Socks bij Spieringshoek

Op 14 april 2022 stond onze Marc bij het Spieringshoek waar hij met een markt geld ophaalden voor vluchtelingen uit Oekraine. Marc stond hier met een kraampje van Kyso Socks en verkocht de sokken voor een leuke prijs. We hebben een mooi bedrag mogen doneren aan de school die dit weer besteede aan de organisatie voor vluchtelingen.

Lees meer »

Kyso Socks bij Jozefdag

Op 18 maart 2022 stond onze Tobias bij het St. Jozefmavo in Vlaardingen. Hier verkocht Tobias sokken voor de zusterschool van het St. Jozefmavo in Kenia. De opbrengst van de Jozefdag en dus ook de verkochte sokken van Kyso Socks gaan naar de St. Josephs secondary girls’ school in Kakrigu, Kenia.Dit jaar realiseert het St. Jozefmavo onderanderen:

Lees meer »

Jeugdkampenactie 2022

Voor vele jongeren en kinderen is een kamp het hoogtepunt van het jaar. Medewerkers van Kyso Socks gaan elk jaar mee op jeugdkampen en weten maar al te goed wat een kamp nodig heeft om er een succes van te maken.

Lees meer »

Eerste samenwerking

Het team van Kyso Socks heeft besloten om een samenwerking aan te gaan met Made Blue, een organisatie die zich inzet voor schoon drinkwater in ontwikkelingslanden.

Lees meer »